Turul Bay Laurel Leaf

 Home /News/ Turul Bay Laurel Leaf

Turul Bay Laurel Leaf
Cea mai mare varietate de frunze de dafin din lume este turcesc Laurel Bay (Laurus Nobilis) Leaves este. Frunzele de bergă turcească au o aromă și o culoare unică, cu gust ca și alte frunze de dafin (Laurus Nobilis), printre alte origini.

Frunzele de Laurel Bay Laurel (Laurus Nobilis) au o frunză ovală de 1-4 centimetri lungime.

Frunzele turcesc de Laurel Bay (Laurus Nobilis) au o aromă mai moale și mai plăcută și sunt utilizate în mod obișnuit în gătitul ca condimente.

în timp ce soiurile din California au o culoare verde strălucitoare și o frunză lungă, aromă ușor astringentă, Frunzele de Laurel Bay Laurel (Laurus Nobilis) au o aromă naturală mai naturală.

Dacă îndoiți puțin frunzele turcesc (Laurus Nobilis) - trebuie să aibă o anumită flexibilitate și, atunci când este rupt, ar trebui să aibă încă o aromă.

AgroHoby oferă frunze turcesti de gradul I din regiunea mediteraneană a Turciei cu diferite calități, formă. Munții de coastă din Mersin Cele mai înalte calități de frunze din Turcia cresc în Turcia.


Frunzele de Laurel Bay din Turcia (Laurus Nobilis) Produse:

AgroHoby este angrosist de Natural turcesc frunze de dafin (Laurus nobilis) de la Fabrica noastra Mersin .Va Harvest Bay Laurel frunze ((dafin) din Munții inaltime,. Cele mai multe Muntii din Mersin sunt acoperite cu frunze de dafin copaci din timpuri antice

CARACTERISTICI DE CALITATE
• Calitate selectată manual (HS) • Calitate semi-selectată • Calitate (calitate medie) Calitate
• Calitate semi-selectată manuală • Calitate standard selectată • Calitate tăiată și curățată

• Calitate fină a pulberii
Tip de ambalare: Baleți de presă 50 kg, cutie de carton 10/15/20 kg, sac de artizanat de 10 kg
Nume marcă: AgroHoby
Origine: Turcia

Perioada de valabilitate: 2 ani
Google Çeviri HakkındaToplulukMobilGoogle HakkındaGizlilik ve ŞartlarYar